17 May, 2022
A- A A+

Facebook twitter You Tube Instagram

pahangtourism 

Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi Perbadanan Kemajuan Bukit Fraser

NO NAMA SEBUTHARGA TARIKH TUTUP HARGA BORANG MUAT TURUN
1 TIADA
 
-
- -

 

 CARA PEMBELIAN BORANG SEBUTHARGA 

Borang sebutharga boleh di beli secara ONLINE dengan membuat pembayaran sebanyak RM20.00 ke akaun MAYBANK PKBF No. 506016201324 dan bukti pembayaran hendaklah di emel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.Pihak kami akan menghantar borang sebutharga (dalam waktu & hari bekerja sahaja) ke emel tuan/puan.

Tarikh tutup penghantaran borang adalah pada -. Penghantaran yang lewat dan tidak lengkap TIDAK AKAN DIPERTIMBANGKAN dan pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang kesulitan.  Sila semak laman web rasmi kami secara berkala untuk mengetahui maklumat terkini tender & sebutharga dari masa ke semasa.

Borang sebutharga yang telah lengkap hendaklah di hantar terus ke Pejabat kami melalui pos atau hadir ke pejabat (serahan tangan & masuk ke kotak sebutharga).

Hantar permohonan anda ke alamat kami:

Tourism Pahang
No 33 & 33A
ICT HUB, Indian Town, Jalan Putra Square 4,
25200 Kuantan, Pahang
 
Sebarang pertanyaan boleh terus menghubungi pegawai berikut:
Cik Syazilawati (Pengurus Pembangunan & Penggalakkan)  | No Telefon: 09 - 5681623/ 24 | E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 

 mygov sukpahang pemudah hrmis bpa iim jpa ksn mampu msc spa spr

Statistik Kedatangan Pelancong Ke Homestay Negeri Pahang Mengikut Lokasi Statistik Kedatangan Pelancong Ke Homestay Di Negeri Pahang Perbandingan Kedatangan Pelancong Domestik, Asean Dan Antarabangsa Ke Negeri Pahang KEDATANGAN PELANCONG KE PAHANG