09 Jun, 2023
A- A A+

Facebook twitter You Tube Instagram

pahangtourism 

Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi Perbadanan Kemajuan Bukit Fraser

NO BUTIR-BUTIR SEBUTHARGA/TENDER TARAF DAN SYARAT-SYARAT PENDAFTARAN HARGA DOKUMEN SEBUTHARGA/TENDER TARIKH TUTUP PEMBELIAN
1 TIADA - - -

 

 CARA PEMBELIAN BORANG SEBUTHARGA 

  1. Borang tender boleh di beli secara ONLINE dengan membuat pembayaran ke akaun MAYBANK PKBF No. 506016201324 dan bukti pembayaran hendaklah di emel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.Pihak kami akan menghantar borang tender (dalam waktu & hari bekerja sahaja) ke emel tuan/puan.
  2. Penghantaran yang lewat dan tidak lengkap TIDAK AKAN DIPERTIMBANGKAN dan pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang kesulitan.  Sila semak laman web rasmi kami secara berkala untuk mengetahui maklumat terkini tender & sebutharga dari masa ke semasa.
  3. Adalah dimaklumkan bahawa setiap pembekal yang berminat perlu menghantar bersama Salinan SSM, Salinan Sijil Pendaftaran Kewangan dan Salinan Muka Depan Bank untuk rujukan pihak Tourism Pahang selanjutnya. 
  4. Borang sebutharga yang telah lengkap hendaklah di hantar terus ke Pejabat kami melalui pos atau hadir ke pejabat (serahan tangan & masuk ke kotak sebutharga).

Hantar permohonan anda ke alamat kami:

Tourism Pahang
No 33 & 33A
ICT HUB, Indian Town, Jalan Putra Square 4,
25200 Kuantan, Pahang
 
Sebarang pertanyaan boleh terus menghubungi pegawai berikut:
Encik Mohd Ishak Bin Kasim | Tel: 09 5681 623 
Encik Mohd Fakror Azam Bin Rosman | Tel: 09 3622 195 
 

 mygov sukpahang pemudah hrmis bpa iim jpa ksn mampu msc spa spr

Statistik Kedatangan Pelancong Ke Negeri Pahang STATISTIK KEDATANGAN PELANCONG MENGIKUT NEGARA ASAL KE PAHANG Statistik Kedatangan Pelancong Ke Negeri Pahang Mengikut Segmen MYHRMIS MOBILE
Dasar Privasi