A- A A+
20 Jun, 2018

RSS
MAJLIS PELANCARAN BUKU ISTANA PAHANG DAN REVISIT PAHANG 2018 DI PN

Majlis gilang gemilang yang akan diadakan bersama lanjutan kempen Tahun Melawat Pahang 2017 bersama pelancaran Buku Istana Pahang oleh KDYMM Pemangku Raja Pahang.

 

Number of images in category: 20
Category Viewed: 129x
VIP ENDURO CHALLENGE 2018

Acara sukan motor lasak yang mempamerkan kehebatan teknik aksi-aksi hebat pelumba motocross dari serata Malaysia dan luar negara bagi merebut kejuaraan Piala Tengku Amir.

 

Number of images in category: 20
Category Viewed: 125x
MOUNT TAHAN INTERNATIONAL CLIMBATHON 2018

Acara pendakian lasak di Gunung Tahan membabitkan peserta dari luar negara. Para peserta akan mengharungi pelbagai cabaran dan rintangan di sepanjang laluan sebelum sampai ke puncak gunung.

 

Number of images in category: 5
Category Viewed: 137x
APPRECIATION NIGHT

Merupakan acara gilang gemilang yang menghargai segala usaha, sokongan dan sumbangan para agensi kerajaan, swasta serta penggiat pelancongan dalam menjayakan kempen Tahun Melawat Pahang 2017. Majlis turut memberi penghargaan kepada para penaja Bersama yang memberikan sumbangan dalam mempromosikan kempen ini di dalam mahupun di luar negara.

 

Number of images in category: 29
Category Viewed: 168x
BALOK WIND CHALLENGE

Pertandingan luncur layar dan luncur angin yang menghidupkan pantai peranginan Balok. Aktiviti santai yang menghimpunkan puluhan peserta luncur air lasak dari dalam dan luar negara.

 

Number of images in category: 20
Category Viewed: 82x
 
Powered by Phoca Gallery

mygov sukpahang pemudah hrmis bpa iim jpa ksn mampu msc spa spr 1msia